Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ambient Croatia, udruga za međunarodno promicanje povijesne prirodne i kulturne  baštine, kao izvorni pokretač projekta Park Orsula, ovom donatorskom kampanjom prikuplja  42.029,76 EUR što je iznos zakupnine za prostor Park Orsula koju po dobivenom natječaju, u narednih 48 mjeseci treba uplatiti Gradu Dubrovniku ( tvrtki Baština d.o.o.). Iznos mjesečne zakupnine iznosi 1.751,24 EUR!

Kako bismo osigurali programsku razinu koja je postala naš zaštitni znak još od vremena prvih koncerata te kako bi bili glasniji i jači u edukativnom i svakom drugom društveno korisnom smislu, te ovaj prostor i ideju sačuvali za generacije koje dolaze, potrebne su nam Vaše dobrovoljne donacije.

Vaša podrška čini razliku!

Zajedno možemo osigurati budućnost Parka Orsula a njegovu autentičnost iskoristiti za uspješnu međunarodnu promociju našega Grada.

Kako biste uplatili donaciju, molimo unesite tražene podatke u formular niže, nakon čega ćete dobiti nalog za plaćanje.

Vaše ime naći će se na listi donatora koja će biti javno dostupna (ukoliko želite ostati anonimni označite opciju u formularu) a svi donatori koji doniraju iznos veći od 300 EUR godišnje, tim činom automatski ostvaruju pravo na preuzimanje zlatne članske iskaznice Ambient Croatia koja će im omogućiti besplatan ulaz na sve naše programe.

Ako imate pitanja vezanih za donacije, javite nam se na parkorsula@gmail.com

 


    FizičkaPravna


    .
    .
    .
    .