Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

SVEČANO OTVARANJE FESTIVALA LJETO NA ORSULI 2024: Maja Grgić, Krunoslav Levačić, Zvonimir Šestak, Teo Martinović + specijalni gosti:

June 29 @ 9:00 pm - 11:30 pm

Ulaz besplatan

specijalni gosti:

RAMBO AMADEUS, IVAN BONAČIĆ sax + after party: DJ LANE & PETRAulaz besplatan!

U subotu 29. Lipnja počinje program pod nazivom „Ljeto na Orsuli 2024″.

Iz Parka Orsula pozivamo sve građane i prijatelje da nam se pridruže na zabavi povodom otvaranja sezone, a koja će započeti u 21:00h i trajati do kasnih noćnih sati, sve dok bude dobrih ljudi i dobre energije! Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Nakon 6 godina zatišja pred nama je ove sezone bogat program sa 15 koncertnih izvedbi, a sve detalje možete redovito provjeravati na internetskoj stranici www.parkorsula.com na kojoj će za svaki koncert pravodobno biti objavljivane sve važne i korisne informacije o kapacitetu, dostupnosti, ulaznicama, prijevozu i slično.

Program večeri otvaranja je zamišljen ovako:

21:00 Glazba iz studija, okupljanje publike

21:30 Maja Grgić, Kruno Levačić, Zvonimir Šestak, Teo Martinović

22:30 Rambo Amadeus & Ivan Bonačić se uključuju u session  

23:30 DJ-evi Lane & Petra

Maja Grgić talentirana dubrovačka pjevačica, ovu će večer promovirati svoj novi album. Rambo Amadeus će izvesti performans koji je pripremio za otvaranje Orsule. Ponosno naglašavamo da su se Maja, Teo, Rambo, Ivan, Lane i Petra ponudili nastupiti bez honorara, u svrhu podrške povratku Parka Orsula na scenu, pa im se i ovim putem još jednom zahvaljujemo!

Publiku molimo da na Orsulu dođe taksijem ili pješice sa Belvedera starim karavanskim putem kojeg smo očistili i rasvijetlili, a koji će nam tijekom cijelog trajanja festivala biti jedina prava i brza direktna veza sa Gradom, obzirom na gužve u prometu i jako ograničen broj parkinga na Orsuli. Šetnja od Belvedera do Orsule traje 7-10 minuta, put je dug samo 600 metara a šetnju će olakšati izbjegavanje štikli, šlapa i skupih krpica!

U svrhu gore navedenoga, za večer svečanog otvaranja u suradnji sa Libertasom, testirati ćemo liniju posebne vožnje za publiku kako bi smo pronašli najbolje rješenje za dolaske na sve naše koncerte! Shuttle BUS sa natpisom Park Orsula će kružiti na relaciji: Žičara – Viktorija – Belveder – Ploče – Žičara, sa prvim polaskom sa Žičare u 20:40h. BUS će prometovati do 22:00h. Vožnja je besplatna!

Za povratak publike prema Gradu, BUS će u 4 navrata kretati sa stanice Belveder, i to u : 24:00h, 24:30h, 1:00h i 1:30h i voziti na nešto dužoj i povoljnijoj relaciji: Belveder – Ploče – Pile – Boninovo – Ilijina glavica – Žičara – Belveder. Moguća su manja odstupanja u voznom redu!

Vidimo se!

Details

Date:
June 29
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Cost:
Ulaz besplatan
Event Category: