Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Matija Cvek @ Park Orsula

August 1 @ 9:30 pm - 11:30 pm

Na najljepšoj dubrovačkoj ljetnoj pozornici Parka Orsule nastupiti će Matija Cvek, zvijezda u usponu na hrvatskoj glazbenoj sceni, poznat po svojoj sposobnosti da spoji emotivne tekstove s modernim pop melodijama, što ga čini jednim od najistaknutijih mladih talenata. Od početka karijere pa do danas, Matija je osvojio srca mnogih obožavatelja svojim iskrenim nastupima i jedinstvenim glasom koji lako prenosi duboke emocije.

Osim glazbenog izričaja, Cvek je poznat po svojoj karizmi i energiji na pozornici, što mu omogućava da svaki koncert pretvori u nezaboravno iskustvo za publiku. Njegove pjesme, koje često tematiziraju ljubav, mladost i osobne borbe, odjekuju univerzalnost koja lako pronalazi put do slušatelja različitih generacija.

Festival “Ljeto na Orsuli 2024.” u čarobnom ambijentu Parka Orsula, svojim posjetiteljima nudi jedinstveni spoj prirodne ljepote i glazbenog užitka.  Pogledajte i ostale naše koncerte @ParkOrsula jer ovo ljeto nastavljamo s glazbenim ritmovima i nizom uzbudljivih koncerata koji će publiku voditi kroz nezaboravne večeri ispunjene glazbom i dobrom energijom, osiguravajući da “Ljeto na Orsuli 2024.” ostane događaj za pamćenje.

KUPI ULAZNICE – Entrio.hr

Details

Date:
August 1
Time:
9:30 pm - 11:30 pm
Event Category:
Event Tags:

Venue

Park Orsula
Park Orsula
Dubrovnik, 20000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map