Skip to content Skip to footer

Kako doći na naš koncert

Parkinga na Orsuli na žalost ima premalo i popuni se do 20:30h! Libertasov autobus koji bi kao nekada vozio publiku do Parka Orsula standardnom rutom Kolodvor – Grawe – Ina – Žičara, zbog prometnih gužvi po gradu i nužnog okretanja na kružnom toku kraj Građe, vozio bi 100 godina i od njega nema efektnog učinka. Zato smo kupili opremu za rasvjetljavanje starog karavanskog puta Belveder – Orsula i opet očistili taj divni povijesni put “Vecchia strada literale”, kako bi smo publici omogućili sigurne dolaske i odlaske pješice. Taxi vožnja do Belvedera je brza i jeftinija od one po magistrali. Šetnja Od Belvedera do pozornice traje 7 -10 minuta. Put je dugačak samo 600 metara a šetnju će olakšati izbjegavanje štikli, šlapa i skupih krpica!

U svrhu gore navedenoga, za večer svečanog otvaranja u suradnji sa Libertasom, testirati ćemo liniju posebne vožnje za našu publiku kako bi smo pronašli najbolje rješenje za dolaske na sve naše koncerte! Shuttle BUS sa natpisom Park Orsula će kružiti na relaciji: Žičara – Viktorija – Belveder – Ploče – Žičarasa prvim polaskom sa Žičare u 20:40h. BUS će prometovati do 22:00h. Vožnja je besplatna!

Za povratak publike prema Gradu, BUS će u 4 navrata kretati sa stanice Belveder, i to u : 24:00h, 24:30h, 1:00h i 1:30h i voziti na nešto dužoj i povoljnijoj relaciji: Belveder – Ploče – Pile – Boninovo – Ilijina glavica – Žičara – Belveder. Moguća su manja odstupanja u voznom redu!

 

Screenshot,

Leave a comment